За нас

За нас

null

Добре дошли в Antique Boutique

Добре дошли в Антик Бутик – гр. Велинград. Нашият магазин предлага голямо разнообразие от антики и колекционерски предмети. Чувствайте се спокойни да ни посетите през всеки един ден от седмицата. Продуктите на нашия сайт са само малка извадка от това, което ще намерите в магазина ни на бул. Съединение 234 във гр. Велинград.
Ако искате да запазите духа на времето и да се потопите в света на античната история, заедно ще изберем най-подходящото решение, отговарящо на желания стил. Интересни предложения за Вашия дом, офис, кабинет или вила.
Antique Boutique е антикварен магазин с богат избор от колекционерски стоки – ретро мебели, старинни предмети, антични сервизи за чай и кафе, огледала и витрини, колекция Chesterfield както и още много други.

Селекция от мебели втора ръка

Когато разглеждате всеки един продукт в магазина, ще разберете защо някои неща се подобряват с възрастта. Ако търсите предмет, който да засияе в дома ви или се оглеждате за перфектния подарък, то заповядайте в Antique Boutique. Ние ще ви помогнем да намерите точно това, което търсите!

Доволни клиенти

Голямо разнообразие

Последно от блога

null
Блог
Блог, Интериор

Стил Рококо (Rococo) – История...

Рококо се появява за първи път във Франция през 1720-1730г. като стил, разработен от занаятчии и дизайнери, а не от...

Виж още
Блог, Декор, Интериор

Лампи Tiffany – Стил и...

Осветлението в стил Tiffany придава красота, топлина и класа във всеки дом. Има много стилове и видове лампи на Tiffany,...

Виж още
X

Product has been added to cart

View Cart

👈 ОБАДИ СЕ